Szegedi hírek

2024.04.27. 19:06

Egynyári virágokat osztott Ruzsa Roland – Galéria

Nagy érdeklődés övezte Kiskundorozsmán Ruzsa Roland egynyári virágosztását. A Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője szombaton várta a lakosokat a Dorozsmai Petőfi Sándor Művelődési Háznál, ahol mintegy 2500 tő virág talált gazdára.

Delmagyar.hu

Kiskundorozsmát szépítik meg az egynyári virágok. Fotó: DM

Együtt szépítjük Kiskundorozsmát! – posztolta közösségi oldalán Ruzsa Roland Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselő, aki lapunknak is beszélt a szombati akcióról.

 A mai évben is virágosztás keretein belül szeretnénk szebbé tenni közösen együtt Kiskundorozsmát. Az egynyári virágok osztását mindig nagy örömmel várja a helyi közösség. Ma nagyjából 500 család kapott a virágokból. A következő napokban a köztereken és az intézményeink előtti virágtartók, balkonok is új virágokkal szépülnek meg. Nagyon fontos a közösségépítés, az intézmények fejlesztése, de a környezetünk szebbé tétele is. Ennek megfelelően a jövőben erre sokkal komolyabb hangsúlyt fogunk fektetni. A virágosztást képviselői keretből finanszíroztuk, míg a közterületi virágtartókba balkonokba önerőből. Mintegy 2500 virágot osztottunk szét, míg további 1000 virágot személyesen juttattam el azoknak, akik ma nem tudtak eljönni

 – mondta el lapunknak a képviselő.

Ruzsa Rolandnak idén nem ez volt az első virágosztó akciója. Ahogy megírtuk, a Föld napjához kapcsolódóan egynyári virágokkal lepte meg a kiskundorozsmai iskolákat, óvodákat és bölcsődét. Ezen felül Szentmihályra is ellátogatott Nógrádi Tibor képviselőjelölttel, ott szintén a bölcsődének és az óvodának vittek a virágokat.

A képviselő egyébként március végén jelentette be, hogy elindul a júniusi önkormányzati választáson Kiskundorozsmán. Akkor lapunknak arról is beszélt, hogy az elmúlt időszakban számos civil szervezet, magánember és egyesület kereste meg azzal, hogy azt a munkát, amit az elmúlt két évben végzett, folytatni kell.

 

 Én ezen nem is gondolkoztam, hiszen aki ismer engem, az tudja, hogy Kiskundorozsma a szívügyem, nagyon fontos nekem a helyiek élete, ezért mindenképpen szeretném folytatni a munkát és megőrizni Kiskundorozsma értékeit

 – jelentette ki Ruzsa Roland.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában