Szegedi hírek

2024.05.09. 19:57

Megkérdezné a lakókat a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje

A polgárőrséget is fejlesztené, de a zöldterületek rendben tartását és a buszmegállók árnyékossá tételét is fontosnak tartja a Fidesz és a KDNP szegedi képviselőjelöltje. A kormánypártok a 12-es körzetben Bársony Mónikát indítják, aki két gyermek édesanyja, és egy ingatlanos vállalkozás ügyvezető igazgatója.

Suki Zoltán

Sokat köszönhet a szegedieknek Bársony Mónika. Fotó: Gémes Sándor

– Mindenképpen ott leszek az emberek között, odafigyelek a problémáikra, és igyekszem segíteni, támogatni őket, amiben csak tudom, ha megválasztanak június 9-én

 – mondta lapunknak a Fidesz és a KDNP képviselőjelöltje. A kormánypártok a 12-es körzetben Bársony Mónikát indítják a képviselőségért.

A képviselőjelölt elmondta azt is, hogy szereti az itt élő embereket, akik nagyon segítőkészek, és sokat köszönhet nekik.

– Nagylányom koraszülöttként jött a világra és rengeteg jó szót, biztatást és reményt kaptam, ezért úgy érzem, hogy képviselőként talán viszonozni tudom az irányomba nyújtott jóindulatot és segítséget – fogalmazott. Hozzátette, hogy talán éppen ezért nagyon fontosnak tartja a közösség összetartását, és a családi rendezvényeket is, amelyeken rendszeresen részt vesz a családjával.

Célom egy összetartó, emberi, egymást segítő közösség kialakítása, szűkebb körzetünk adottságainak megismertetése a helyiek és az ide látogatók számára is. Szerintem ez segítené Szeged kulturális és gazdasági fejlődését is 

– mondta Bársony Mónika.

A képviselőjelölt ezeken túl odafigyelne a közterületek és zöldövezetek karbantartására, árnyékosabbá tenné a köztereket és a buszmegállókat, valamint kiépítene egy komoly polgárőrséget is a körzetben.

Bársony Mónika 33 éves, 2 gyermek édesanyja. Elmondása szerint szociálisan érzékeny, a közéletben nyitott, befogadó, de a véleményét felvállaló modern nő. Jelenleg egy szegedi székhelyű ingatlanos vállalkozás ügyvezető igazgatójaként dolgozik.

 Szegeden születettem, csodálatos emberekkel ismerkedtem meg. Gyerekkorom óta ezer szállal kötődöm a napfény városához. Itt talált rám a szerelem, itt születtek a gyermekeim is, és jelenlegi munkám is a városhoz kötődik

 – fogalmazott a 12-es körzet képviselőjelöltje.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában