Szegedi hírek

2024.04.18. 13:38

Joób Márton is polgármester lenne Szegeden

Suki Zoltán

Az újszegedi körzetben is elindul a képviselő. Fotó: Karnok Csaba

Indul polgármesteri székért Szegeden Joób Márton. Ezt a jelenleg független, korábban Botka László egyik jobbkezeként ismert képviselő csütörtökön jelentette be a városháza előtt.

Arról beszélt, hogy elege van a pártok közötti viszályból, abból, hogy a várost vezető pártpolitikusoknak nem Szeged városa és a szegediek boldogulása a fontos, hanem döntéseiket politikai érdekek, illetve alkuk mentén hozzák meg.

Nekem és az engem támogató embereknek Szeged a fontos, és szegediként tenni akarunk a városért, az itt élő emberekért. Tizenegy gyermekes családapaként pontosan tudom, hogy a család mennyire fontos, mert az egészséges családok alkotják a társadalmunk alappilléreit. Ezért nagyon fontos terület számomra a családok, idősek és fiatalok támogatása, valamint kiemelten fontos célunk az elesettebb, nehezebb helyzetben lévő emberek érdemi segítése

 – jelentette ki a polgármesterjelölt.

Fotó: Karnok Csaba

A programjának egyik legfontosabb része, hogy a szegedi fiatalokat itthon tartsa, és hogy jól fizető munkahelyek jöhessenek létre.

Azt szeretném, hogy újra élmény legyen a városban élni és dolgozni, hogy támogassuk a civileket, egyesületeket, kisebb és nagyobb szervezeteket, akik a közösség magját adják. Minden erőnkkel támogatni fogjuk a helyi vállalkozásokat, mert ők a szegedi gazdaság motorjai 

– fogalmazott a képviselő.

Joób Márton azt is elmondta, hogy mind a tizenkilenc önkormányzati körzetben indítanak jelölteket. Joób Márton kapcsolata a ciklus közepén látványosan megromlott a városvezetéssel, akik – a képviselő szerint – méltatlanul bántak vele. Joób Márton akkor ott is hagyta Botkáékat és függetlenkét folytatta a politizálást. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában