A rajt előtt került bajba a szegedi páros

2024.03.27. 17:17

Ütköztek, mégis nyertek

Hat érmet, köztük két aranyat szereztek az MVM Szeged VE evezősei a csepeli tavaszi hosszútávú versenyen.

Mádi József

Hajdu Márton és Pálka Bálint első lett.

Fotó: MVM Szegedi VE

A 30 fős szegedi csapatból a Mácsai Lilla, Szabó Napsugár és a Hajdú Márton, Pálka Bálint páros is győzött az U19-es korosztályban. Utóbbi egység a rajt előtt ütközött, így hajót kellett cserélniük, de ez sem zavarta meg őket abban, hogy végül megnyerjék a 6 km-es üldözéses versenyt.  A siker mellett az MVM fiataljai még négy bronzérmet gyűjtöttek szombaton. 

A csepeli viadal a négy hét múlva esedékes serdülő és ifjúsági válogató verseny kiemelését adja az U17-es és az U19-es korosztályban.

Az MVM Szeged VE versenyzőinek eredményei, elsők: Mácsai Lilla, Szabó Napsugár (ifjúsági kettes), Hajdú Márton, Pálka Bálint (ifjúsági kettes); harmadikok: Hajdú András (tanuló egypár), Kéri Nóra (serdülő egypár), Moór Ádám (serdülő egypár), Kecskeméti Eliza,  Csikós Flóra,  Farkas Anna Flóra,  Vincze Blanka, kormányos: Sziráki Vivien (tanuló IV. kormányos négypár); ötödikek: Hajdú Zsombor,  Tari Benedek, Ótott Csanád, Márton István (serdülő négypár); Somogyi Dorka (ifjúsági egypár), Cserkó Zsolt, Ambrus Barnabás (ifjúsági kettes); Dabup Benjamin (serdülő egypár), Gerhardt Máté,  Varga Benjamin,  Rácz Rajmund,  Danyi Levente, kormányos: Ambrus Levente (tanuló IV. kormányos négypár); kilencedik: Csókás Kira (serdülő egypár); tizedik: Kovács Viktória (serdülő egypár).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában