Szombaton rendezik a magyar kupa negyeddöntőjének visszavágóját

2024.04.18. 13:56

Lehet, hogy extra kell

Az idegenbeli döntetlen után jó előjelekkel és bizakodva várhatja a magyar kupa negyeddöntőjének visszavágóját a Szegedi TE férfi tekecsapata. A Répcelak elleni második mérkőzés szombat 12 órakor kezdődik az újszegedi teke- és bowlingcentrumban.

Mádi József

Zapletán Zsombor a remek répcelaki játék után itthon is bizonyítana.

Fotó: Karnok Csaba

Azt kell mondanunk, az első mérkőzés után a szegediek örülhettek a döntetlennek. A magyar kupa negyeddöntőjének répcelaki összecsapásán ugyanis az első sorban még volt esély akár a győzelem megszerzésére is, hiszen Milan Jovetics csak 12 fával kapott ki, miközben Zapletán Zsombor 79 fával nyert. A második sorban viszont nem akart megszületni az a bizonyos második siker, amely a szegedi győzelemhez vezetett volna: sem Karsai László, sem Kiss Norbert nem tudott csapatpontot szerezni, igaz, előbbi mindössze négy, utóbbi pedig 23 fával szenvedett vereséget, így sikerült a döntetlent összehozni.

És ha azt gondoljuk, hogy hazai pályán innentől ez már kötelező ujjgyakorlat, akkor pedig tévedünk. A Répcelak a bajnokság szegedi mérkőzésén sem adta magát könnyen, és az 5:3-as vereség, valamint az akkor megszerzett három csapatpont mindenképpen beszédes és óvatosságra int.

Persze, azért a hazaiakat sem kell félteni, mert a legutóbbi, jelentős téttel bíró mérkőzésen, a bajnoki címért a Kaposvár ellen extrát tudtak hozni – meglehet, most is erre lesz szükség a négy közé jutáshoz. 

A találkozó szombat 12 órakor kezdődik az újszegedi teke- és bowlingcentrumban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában