Helyi sport

2024.04.23. 12:26

Kedden este kialakul a negyeddöntő párosítása a vármegyei kupában

Lejátsszák az utolsó nyolcaddöntőt is.

Delmagyar.hu

Illusztráció: Földi Imre.

A múlt heti mérkőzéseket követően kedden 18.30-tól játsszák le a Nemes István Csongrád-Csanád vármegyei kupa nyolcaddöntőjének utolsó mérkőzését, az Üllés–Ásotthalom mérkőzést. A Mórahalmon megrendezett találkozón a legjobb nyolc közé jutás a tét, a győztes majd a vármegyei II. osztályt magabiztosan vezető Sándorfalva ellenfele lesz.

Amennyiben az Üllés bravúrt mutatna be, úgy hazai pályán fogadhatná majd a sándorfalviakat, hiszen a szabályok értelmében eltérő osztálybeli csapatok mérkőzésén az alacsonyabb osztályú gárda a pályaválasztó, és az üllésiek a vármegyei III. osztályban szerepelnek. Amennyiben viszont a hétvégén magabiztos győzelmet aratott Ásotthalom veszi sikerrel a kupameccset, akkor ők utaznak majd Sándorfalvára a következő körben.

A pénteken kisorsolt negyeddöntőkben nem kisebb lesz a tét, mint az országos főtáblára jutás. A negyeddöntőket jövő héten rendezik, az SZVSE–Mórahalom meccset kedden (április 30., 17.30), míg a többi találkozót május 1-jén 17.30-tól játsszák le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában