Helyi sport

2024.04.15. 12:24

Elveszítette az utolsó idegenbeli meccsét az SZRSE

Vasárnap a TFSE ellen, hazai pályán zárja a szezont az Extraligában a Vidux-Szegedi RSE.

Delmagyar.hu

Vasárnap hazai pályán zárják a szezont a szegediek.

Fotó: KOCSIS ALÍZ

Davi Pozzobon ugyan már visszatért, de hiányzója még így is volt a Vidux-Szegedi RSE-nek a Miskolc elleni idegenbeli bajnokin.

Az első szettet a miskolciak nyerték, majd a másodikban 23–23 után a végjáték a szegedieké volt, így egyenlítettek.

A harmadik szettben hiába vezetett 8–3-ra is az SZRSE, innen fordítottak a borsodiak, a negyedik játszma végjátéka pedig a hazaiaknak sikerült jobban, így 3:1-es győzelmet arattak. Mindez azt jelenti, hogy az SZRSE a második helyről várhatja az Extraliga 9-12. helyéért zajló rájátszás utolsó fordulóját. Vasárnap 18 órától a TFSE ellen, az újszegedi sportcsarnokban zárja a szezont a Tisza-parti csapat.

Berkes Zoltán: – A mai napon még mindig nem a megszokott felállásban léptünk pályára, de ettől függetlenül úgy érzem, hogy a fiúk motiváltan, koncentráltan játszottak. De ellenfelünk védekezésben szervezettebb volt, jobb játékot mutatott, és ez a mai napon kulcsfontosságúnak bizonyult, gratulálok a Miskolcnak a győzelemhez. A vasárnapi TFSE elleni mérkőzésre szeretnénk kijavítani azokat a védekezésbéli hibákat, amiket a mai napon vétettünk. Mindenképpen fegyelmezettebben kell ezt a részét a játéknak összerakni, csak így lehetünk eredményesek.

MEAFC-Peka Bau–Vidux-Szegedi RSE 3:1 (25-17, 23-25, 25-19, 25-23)
Férfi röplabda Extraliga, rájátszás a 9-12. helyért, ötödik forduló, Miskolci Egyetemi Körcsarnok, Miskolc, 100 néző. Vezette: Varga, Ujházi.
MEAFC-Peka Bau: Komlósi, Kanellopoulos, Kovács, Árva, Gombkötő, Csizmadia. Csere: Dudás (libero), Fenyvesi. Vezetőedző: Varga László Mihály.
Vidux-Szegedi RSE: Piti, Bodnár, Gönczi, Trindade da Rocha, Sarnyai, Csányi. Csere: Kasnyik (libero), Kiss, Pozzobon. Vezetőedző: Berkes Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában