Véget ért a mórahalmi kispályás futballtorna

2024.02.22. 12:22

Téli-kupa győztesek: GLB, Antireflex

Befejeződött Mórahalmon a Móradombi sportcsarnokban az Input Csoport Téli-kupa kispályás labdarúgótorna, amelynek A ligájában a GLB, a B-ben pedig az Antireflex végzett az élen.

Mádi József

Véget ért a mórahalmi kispályás labdarúgótorna.

Fotó: Csiszár Csanád

Az már a záró, 14. forduló előtt biztos volt, hogy a mórahalmi kispályás labdarúgótorna A ligájában a GLB csapata végez az első helyen. A második helyért a DAFC csapatának egyetlen pontot kellett szereznie, és ezt be is gyűjtötte, míg a bronzérmes a szabadnapos JBT csapata lett.

A B liga felsőházában helycsere történt az utolsó fordulóban, hiszen amíg a Nel Trans Kft. szabadnapos volt, addig az Antireflex a Tiki-Taka elleni sikerével megnyerte a sorozatot. A harmadik helyen az Úgyisapályárafogjuk nevű formáció végzett.

A viadal 14 héten át tartott, a húsz csapat nevezése rekord a torna életében, és az biztos, hogy idén novemberben folytatás következik.

Az utolsó, 14. forduló eredményei, A liga, felsőház: GLB–Young Boys 5–1, Asztalon Villa–DAFC 4–4, szabadnapos: JBT. A végeredmény: 1. GLB 16, 2. DAFC 10, 3. JBT 9, 4. Young Boys 6, 5. Asztalon Villa 2 ponttal. 

Alsóház: B2–Idén SE 5–2, Hintalovak–Vakegerek 0–1, szabadnapos: KÉSZ. A végeredmény: 6. B2 11, 7. Hintalovak 10, 8. Vakegerek 9, KÉSZ 7, 10. Idén SE 6 ponttal.

B liga, felsőház: Úgyisapályárafogjuk–Ruzsa 7–0, Tiki Taka–Antireflex 2–3, szabadnapos: Nel Trans Kft. A végeredmény: 1. Antireflex 15, 2. Nel Trans Kft. 14, 3. Úgyisapályárafogjuk 10, 4. Tiki-Taka 4, 5. Ruzsa 2 ponttal.

Alsóház: MPK sokk–Azsebajhakikapunk 2–2, Drink Team–Goal Diggers 4–2, szabadnapos: Plés Bagázs. A végeredmény: 6. Plés Bagázs 17, 7. Goal Diggers 9, 8. MPK sokk 8, 9. Drink Team 5, 10. Azsebajhakikapunk 4 ponttal.

Különdíjasok, A liga, gólkirály: Csányi Ádám (GLB), a legjobb játékos: Papp Ádám (Asztalon Villa), a legjobb védő: Ábrahám Balázs (Hintalovak), a legjobb kapus: Ótott-Kovács Szabolcs (Asztalon Villa), a legsportszerűbb csapat: Vakegerek.

B liga, gólkirály: Szivák Márk (Nel Trans Kft), a legjobb játékos: Mádi Szabolcs (Tiki-Taka), a legjobb védő: Vass Tamás (Antireflex), a legjobb kapus: Stankovics Árpád (MPK-sokk), a legsportszerűbb csapat: Drink Team.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában