A hódmezővásárhelyi Máté Taekwondo és Hapkido SE két kategóriában is összetett érmet nyert

2023.06.28. 09:24

Gyorsrúgás a füredi strandon

Jól szerepeltek a vásárhelyiek a balatonfüredi versenyen.

Fotó: Máté THSE

Balatonfüreden rendezték meg a II. beach poomsae és gyorsrúgó tékvandó versenyt, amelyen a hódmezővásárhelyi Máté Taekwondo és Hapkido Sportegyesület összesen 6 első, 2 második és 2 harmadik helyezést ért el.

Eredményeik, formagyakorlat versenyszámban, egyéni, kadett, 12–14 évesek, A kategória: 2. Molnár Anna (iskolája: Szőnyi Benjamin Református Általános Iskola), 3. Czuczi Eszter (Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskola).

Juniorok, 15–17 évesek, A kategória, lányok: 3. Molnár Lili (HSZC Eötvös József Technikum), fiúk: 1. Barna Márton (Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium), 2. Jovány Zsombor (Bethlen Gábor Református Gimnázium  és Szathmári Kollégium).

Felnőttek, 18–30 évesek, A kategória: 1. László Alexa (Budapesti Gazdasági Egyetem, Külkereskedelmi Kar).

Párosok, kadett, 12–14 évesek, A kategória: 1. Czuczi Eszter, Molnár Anna.

Felnőttek, 18–30 évesek, A kategória: 1. László Alexa, Neller Ábel (utóbbi iskolája: Budapesti Gazdasági Egyetem, Külkereskedelmi Kar).

Freestyle, kadett, 8–11 évesek, A kategória: 1. Czuczi Eszter.

Családi verseny: 1. Molnár Lili, Molnár Anna.

A Máté Taekwondo és Hapkido Sportegyesület az összesített eredmények alapján az A kategóriában 2., összetettben 3. lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában