Helyi közélet

2024.05.08. 15:32

Több családi rendezvényt ígér a Fidesz-KDNP jelöltje

A járdafelújításokon túl számtalan terve van még Balogh Bencének, akit a Fidesz-KDNP indít képviselőjelöltként a szegedi 10-es választókörzetben. A fiatal képviselőjelölt feleségével az első gyermeküket várja.

Suki Zoltán

Összetartó közösséget szeretne a jelölt. Fotó: Gémes Sándor

 Ciklus közepéig szeretnék létrehozni egy olyan online felületet, amiben mindenki könnyebben tehetne bejelentéseket, kérdéseket tehetne fel, és amelyen nyomon tudná követni, hogy az általa feltett kérdés, tett bejelentés éppen hol tart

 – mondta lapunknak a Fidesz és a KDNP képviselőjelöltje.

Balogh Bence, akit a szegedi 10-es körzetben indítanak a kormánypártok arról is beszélt, hogy az öt éves ciklus végére megoldást kell találni a belvárosi parkolási problémákra, lépéseket kell tenni egy zöldebb városért. Elmondta, hogy több fát ültetne, és közösségi helyeket hozna létre. De felújítaná a járdákat, és a nem parkolóövezetes utcákban rendezné a parkolást, valamint a Dózsa Sportteleppel is kiemelten foglalkozna.

 Ami pedig az egyik legfontosabb, hogy még több családi, szabadtéri rendezvényt szeretnék megvalósítani, valamennyi korosztályt megszólítva. Célom egy összetartó, emberi, egymást segítő közösség újraalakítása, szűkebb körzetünk adottságainak megismertetése a helyiek és az ide látogatók számára is. Meggyőződésem, hogy ez segítené Szeged kulturális és gazdasági fejlődését is 

– tette hozzá Balogh Bence.

A képviselőjelölt Szegeden született 1998-ban, harmadik gyerekként érkezett a családba. Feleségével egy éve házasodtak össze, jelenleg első gyermeküket várják.

– Hiszek a család erejében – az otthont szüleimmel és feleségemmel Szegeden találtuk meg, és csak itt tudjuk elképzelni. Szeretjük ezt a várost, mert fiatalos, lendületes; szakmailag és kulturálisan is erős, lehetőségekkel, kihívásokkal teli. Én pedig szeretném valamennyi korosztály számára élhetőbbé tenni – mondta még a céljairól.

Balogh Bence civilben édesapjával vezeti családi vállalkozásukat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában