Helyi közélet
2024.03.28. 14:25
Szegedi siker a munkahelyi étkeztetők versenyén
Arany T. János
Fotó: Vera Larina / Shutterstock.com
Nemzetközi szakácsversenyt szervezett a munkahelyi étkeztetéssel foglalkozó Delirest. A megmérettetésen a vállalatcsoport négy országa által delegált csapatok mutathatták meg tudásukat. A versenyen Csehország, Magyarország, Románia és Szlovákia két-két csapatot indított, akiknek kötelező alapanyagként sertéshús, méz és joghurt felhasználásával kellett adott időre elkészíteni egy kétfogásos menüből (előétel-főétel, vagy főétel-desszert) 20 adagot. A Delirest Szeged arany minősítést és a Bocuse d‘Or különdíját kapta, a Delirest Savaria pedig ezüst minősítést és az első nap közönségdíját érdemelte ki.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre