Tűz ütött ki hétfőn a szentesi hulladékkezelő telepen

Delmagyar.hu

Hétfőn öt esetben kellett a Csongrád-Csanád vármegyei egységeknek lehasadt faágak miatt beavatkozást végezniük. Hódmezővásárhelyről, Szegedről és Szentesről is érkezett lakossági bejelentés. Az ágak veszélyeztették a közlekedőket, egy parkoló autót és a távvezetéket is megrongálták. A műszaki mentést a városok hivatásos egységei rövid idő alatt elvégezték, személyi sérülés sehol sem történt. – írja a katasztrófavédelem hivatalos oldala.

Árokba sodródott egy autó hétfőn reggel a 47-es úton Szegednél. A szegedi hivatásos egység áramtalanította a járművet, egy ember megsérült a balesetben.

Kétszáz négyzetméteren lángolt az avar, majd több körbála is meggyulladt hétfőn délben Zsombónál. A szegedi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat, a tűzesetben nem sérült meg senki.

Tűz ütött ki hétfőn délután a szentesi hulladékkezelő telepen. A tűzhöz négy város hivatásos tűzoltóit riasztotta a főügyelet. Szentesről, Hódmezővásárhelyről, Kunszentmártonból és Csongrádról érkeztek tűzoltók a helyszínre, három vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában