Ököllel támadtak a szegedi bliccelők

Jeszenszky Zoltán

Jegy nélkül utaztak a helyi buszjáraton. Illsuztráció: Karnok Csaba

Csoportosan elkövetett garázdasággal gyanúsítják a szegedi rendőrök azt a három férfit, akik előbb szidalmaztak, majd megvertek egy munkáját végző jegyellenőrt a megyeszékhelyen. Az eset még március 6-án délután történt. A helyi buszjáraton jegy nélkül utazó társaságot az ellenőr arra kérte, hogy szálljanak le a járműről, de a férfiak a felszólításnak nem tettek eleget. Előbb szidalmazták a kalauzt, majd egyikük le is köpte, végül ököllel estek neki, többször megütötték és megrúgták. A társa segítségére siető másik ellenőrt sem úszta meg a verést, majd a férfiak elmenekültek a helyszínről. 

A nyomozók elől azonban nem volt menekvés, napokon belül elfogták a társaságot. Most csoportosan elkövetett garázdaság miatt kell majd felelniük, amiért fejenként, akár három évig terjedő börtönt is kaphatnak. A rendőrök az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték az ügyészség részére. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában