Helyi bulvár, celeb

2024.03.27. 16:43

Világhírű szupermodell érkezik májusban Szegedre

Timár Kriszta

Ördög Nóra mellett a világhírű magyar topmodell, a jelenleg a Next Top Model Hungary című műsor zsűrijeként is látható Axente Vanessa is Szegedre jön.

Csaknem 20 különböző kiállító részvételével rendezik meg május 9-én a Szálkában a Rossmann drogérialánc és a népszerű, szépségápolási termékek értékeléseinek platformot adó Krémmánia közös Beauty Expóját. A rendezvény a tavalyi nagysikerű budapesti előzménye után most először látogat vidéki nagyvárosba. A kiállítók standjai között megtalálhatók lesznek a legmeghatározóbb nemzetközi és hazai szépségápolási márkák, illetve bemutatkozik a beauty szcénába az utóbbi években sikeres vállalkozóként, saját márkával belépő két hazai híreség is. Ők személyesen is jelen lesznek a rendezvényen, így a mórahalmi születésű Ördög Nóra mellett a világhírű magyar topmodell, a jelenleg a Next Top Model Hungary című műsor zsűrijeként is látható Axente Vanessa is Szegedre jön. A rendezvény hírét kiemelt érdeklődés fogadta: az előregisztráció 1 nap alatt elérte a 800 fős maximumot, vagyis már most teltházas. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában