Helyi sport

2024.03.28. 06:00

Nagypénteken, Algyőn kezdődik a rájátszás a vármegyei I. osztályban

Már az ünnepi hosszú hétvége első napján mérkőzéseket rendeznek a Csongrád-Csanád vármegyei labdarúgó-bajnokságokban: Algyőn kezdődik meg a vármegyei I. osztály rájátszása, szombaton Tiszaszigetre utazik az éllovas SZVSE.

Vajgely Pál

Az algyőiek meccse nyitja a rájátszást a vármegyei I. osztályban.

Fotó: Török János

Már nagypéntek napján megkezdődik a vármegyei labdarúgás húsvéti hétvégéje. Algyőn rendezik a vármegyei I. osztály rájátszásának első mérkőzését, ahol a Makó lesz a hazaiak ellenfele. A csapatok magukkal hozzák az alapszakasz során elért eredményeket, így a kiindulópontot az eddig megszerzett pontszámok jelentik. Szombaton a listavezető SZVSE a Tiszasziget vendége lesz, míg az alsóházban az Ásotthalom–HFC II. mérkőzés bírhat kiemelt jelentőséggel. 

A vármegyei II. osztályban a dobogóért folytatott harcban jelenthet sokat a Csongrád–Mindszent mérkőzés kimenetele, jelenleg a mindszentiek egy ponttal előzik meg a negyedik csongrádiakat. Az eddig hibátlan Sándorfalva az Algyő II.-höz látogat. 

Egy ligával lentebb pénteken játszik Üllésen a Csanádpalota, míg az élen álló Tiszasziget II. szabadnapos a húsvéti hétvégén. 

A hétvége programja, vármegyei I. osztály, felsőház, péntek, 15 óra: Algyő–Makó. Szombat, 15 óra: Tiszasziget–SZVSE-G-Falc Kft., Kéménygyártó-Mórahalom VSE–Kiskundorozsma. Alsóház, szombat, 15 óra: Szentesi Kinizsi–FK 1899 Szeged. 15.30: Ásotthalom–Hódmezővásárhelyi FC II. 16 óra: Bordány–Balástya. 

Vármegyei II. osztály, szombat, 15 óra: St. Mihály–Zsombó, Mártély–Tömörkény, UTC–Apátfalva, Csongrád-Draxi-Gép Kft.–Mindszent, Deszk–Csanytelek. Vasárnap, 16 óra: Csengele–Röszke, Algyő II.–Sándorfalva. 

Vármegyei III. osztály, péntek, 16 óra: Üllés–Csanádpalota. Szombat, 15 óra: Sándorfalva II.–Ruzsa, Forráskút–Baks, Zákányszék–Makó FC-Duocor-Givaudan. Vasárnap, 16 óra: Földeák–DB Futball Bordány SK II., Pusztamérges–Öttömös. Szabadnapos: a Tiszasziget II. 

Vármegyei IV. osztály, Homokháti csoport, szombat, 15 óra: Csanytelek II.–Kiskundorozsma II., Újszentiván–Fülöp SE, Gyálarét–Balástya II. Vasárnap, 16 óra: Tömörkény II.–Domaszék. A Kistelek szabadnapos. Tisza-Maros csoport, szombat, 15 óra: Ópusztaszer–Pázsit SE, Eperjes–Kübekháza, Kiszombor–Nagylak. Vasárnap, 16 óra: MAS SE–Hódmezővásárhelyi FC III., Tápé–Ambrózfalva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában