Helyi sport

2024.03.27. 13:49

Ismét megrendezték a Tisza-kupát

Öt ország 166 versenyzője állt rajthoz a szegedi műjégpályán megrendezett viadalon.

Delmagyar.hu

A szegedi klub csapata.

Fotó: SZKE

Tizenkilencedik alkalommal rendezte meg a Szegedi Korcsolyázó Egyesület, valamint a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség a Tisza-kupa nemzetközi rövidpályás gyorskorcsolya versenyt. A szegedi műjégpályán megrendezett viadalon öt ország összesen 166 versenyzője állt rajthoz, a rendező szegedi klub összesen 14 versenyző képviselte.

A junior G mezőnyében Faragó-Szuhay Viktória összetett második, míg Nagy Kata összetett harmadik helyen végzett, a fiúknál Fodor András nyert ezüstérmet az összetett teljesítmény tekintetében, Fodor Vince ötödikként zárt.

A junior F-ben Molnár-Eiserle Mirella lett második, miután mindhárom távon másodikként ért célba, Egyed Hanna nyolcadik, Kakuja Gergő a hetedik, Kocsis Tamás pedig a 12. helyen zárt. A junior E-ben Dobay Jázmin a 11., Kovács Bálint a 13., Vlocskó Zalán a 14. helyen végzett, míg a junior D-ben Vukovic Nadja a kilencedik, Faragó-Szuhay Tamás pedig a 10. helyen végzett az összetett eredményekben.

A férfiaknál Vágfalvi Máté a hetedik helyen végzett, a váltókban a junior E-F lány csapat (Dobay Jázmin, Egyed Hanna, Molnár-Eiserle Mirella) ötödik lett. A junior E-F fiúk csapatánál az SZKE II.-es csapata (Kakuja Gergő, Kovács Bálint, Vlocskó Zalán) ötödik, míg az SZKE másik csapata (Kocsis Tamás, Fodor András és Fodor Vince) a hetedik helyen végzett. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában