Helyi közélet

2024.05.09. 07:30

Először lépnek fel Bagossyék a Körös-Toroki Napokon

Tábori Szilvia

Részletes program a KTN honlapján, illetve közösségi oldalán is elérhető.

Forrás: KTN

A csongrádi Körös-Toroki Napok, azaz a KTN Feszt fellépője lesz sokak mellett a telt házas koncertjeiről ismert Bagossy Brothers Company, ahogy Dzsúdló, vagy a sokak által várt újgenerációs rap sztár, Pogány Induló sem hiányozhat a sorból.  Július 31-től egészen augusztus 3-ig, szerdától vasárnap hajnalig várja látogatóit a fesztivál, 5 helyszínen több mint 50 fellépővel. A szervezők továbbra is az ingyenes és fizetős programokat ötvözik. A KTN Feszt egész területe ugyanis nincs körbekerítve, így napközben a teljes területet – beleértve a homokos folyóparti strandot – a családok és a fiatalok is belépő nélkül használhatják. Csupán az esti, 22 órakor kezdődő színpadi zenés programokra kell jegyet váltani.

A szervezők célja, hogy egy generációkon, stílusokon és műfajokon átívelő össztársadalmi és szórakoztató eseményt hozzanak létre, amely éppúgy megfelel a 25 éves hagyományoknak, mint az új idők kihívásainak. A DJ programoktól az élő koncertekig, a hagyományőrző és kulturális előadásoktól, a szórakoztató műsorokig, a vásári forgatagok pecsenyés-sütödés választékáig egy színes, a szó klasszikus értelmében vett valódi fesztivált ígérnek. 
Részletes program a KTN honlapján, illetve közösségi oldalán is elérhető. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában