Helyi közélet

2024.05.04. 20:04

Élettel töltötték meg Öreghegyet Ruzsa Rolandék

Delmagyar.hu

Fotó: Gémes Sándor

A kiskundorozsmai majálist követően úgy gondoltam, hogy Öreghegyen is tartani kellene egy családi napot. Itt korábban nem volt ilyen rendezvény, a helyiek azonban azzal a kéréssel fordultak hozzám, hogy jó lenne, hogyha itt is legalább egy hétvége erejéig össze tudnánk hozni az itt élőket. Én ennek a kérésnek tettem a mai napon eleget, és örömmel vettem, hogy tényleg van rá érdeklődés és az itt élők nagyon jó kedvvel és örömmel vesznek részt a mai rendezvényen

 – számolt be Ruzsa Roland, Kiskundorozsma önkormányzati képviselője.

A Rutai tanyán rendezett családi napon ebéddel is kedveskedek a résztvevőknek. – Rutai Józsi, az Öreghegyi Bodza Citerazenekar egyik vezéregyénisége nagyon régóta jó barátom, és ő ajánlotta fel a segítségét, hogy ez a mai nap létrejöhessen. A menü birkapörkölt. Még korábban hallottam, hogy az országban főzi ebből a legjobbat, és most megkóstoltam, helyt kell adjak ennek az állításnak, kiváló birkapörköltet tud főzni, a mai is nagyon jól sikerült – mondta el a képviselő.

A rendezvényen a gyerekekre is gondoltak, a kicsiket kézműves foglalkozások, csillámtetoválás, arcfestés és mini focipálya várta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában