Helyi közélet

2024.05.04. 20:46

Egyik ellenzéki jelöltre sem bízná az ország sorsát Lázár János

Delmagyar.hu

Fotó: Huszár Márk

– Nehéz időkben tapasztalt, felelősségteljes és hozzáértő vezetőkre van szüksége Magyarországnak. Ezt ma a Fidesz jelöltjei képviselik – nincs olyan ellenzéki jelölt a felhozatalban, akire jó szívvel rá lehetne bízni az ország sorsát – posztolta közösségi oldalán Lázár János.

Mint az építési és közlekedési miniszter elmondta, háború és béke küszöbén egyensúlyoz egész Európa és az egész világ nap. – Ez már általános beszélgetés téma az asztalnál, a sajtóban, mindenhol. Ilyenkor azért nem lehet akárkire rábízni se a polgármesterséget, se a ország vezetését szerintem. Lehet valaki nagyon izgalmas, érdekes, meg lehetnek elképzelései, na de hol a tudás meg a tapasztalat? Bajban tapasztalt emberekre van szükség, szerintem a fideszes jelöltek a tapasztaltabb emberek közé tartoznak. Nem bíznám egyik ellenzéki jelöltre sem az ország sorsát – szögezte le Lázár János.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában