Helyi közélet

2023.05.15. 18:48

Várandós-felkészítő tanfolyam indul

T. Sz.

Fotó: Máthé Daniella

Az EVP Egészségfejlesztési Iroda Hódmezővásárhely-Makó online várandós-felkészítő programot indít, ahol pszichológus és védőnő segítségével szeretnék a leendő kismamákat és hozzátartozóikat lelkileg felkészíteni a 9 hónapnyi várandósság történéseire, a szülésre és az ezt követő időszakra. Az előadások mellett a csoporttagoknak lehetőségük lesz arra, hogy megosszák egymással saját tapasztalataikat, és őszinte beszélgetés alakuljon ki köztük a felvetett témákról. Az előadásokat követően a felmerülő szakmai kérdésekre védőnő és pszichológus válaszol. A csoport online térben valósul meg, heti rendszerességgel, szerdánként 14 órától 15 óra 30 percig.

A részvételhez Google-fiók, internetkapcsolat és kamera szükséges. A következő csoport indulásának tervezett dátuma: május 17., szerda 14 óra. Az egyes alkalmak témái és dátumai: Amikor minden megváltozik – a várandósság pszichológiai tényezői, az érzelmi-hangulati élet változásai május 17-én; A várandósság testi változásai – étkezés és mozgás május 24-én; Természetes szülés május 31-én; Irányított szülés és császármetszés június 7-én. Bővült a család – újszülöttel az élet június 14-én; A gyermekágyas időszak – a család és a párkapcsolat átalakulása június 21-én. Jelentkezni az EVP honlapján és közösségi oldalán elérhető űrlappal lehet. Bővebb információ a 06 62 532 368-as telefonszámon, illetve az [email protected]u elektronikus levelezési címen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában