Helyi életstílus

2024.05.08. 07:00

Utolsó lehetőség, hogy idén Tündérszép legyél

Négy nap múlva lejár a Tündérszépek országos szépségverseny nevezési határideje. Aki szeretne koronás szépség lenni, most már ki kell töltenie a nevezési lapot.

Delmagyar.hu

Már csak pár nap maradt a határidő lejártáig, hogy bebizonyítsd, te vagy az ország legszebb Tündérszépe. Ne hagyd ki ezt az utolsó lehetőséget, hogy részt vegyél ebben az izgalmas kalandban, töltsd ki a jelentkezési lapunkat május 12-ig a verseny honlapján!

Ez az országos szépségverseny igazán különleges kalandot biztosít mindenkinek. Nincs szükség hozzá előképzettségre vagy gyakorlatra, elég hozzá egy jól sikerült fotósorozat. Ha nincs, az sem baj, a Délmagyarország fotóriporterei szívesen elkészítik a jelentkezők portfólióját profi körülmények között, a tökéletes megjelenés érdekében pedig fodrászt és sminkest is biztosítunk. A versenyzők a fotóikkal versenyeznek – előbb a régió, azaz Bács-Kiskun, Békés és Csongrád-Csanád vármegye nevezőivel, majd immár az ország 22 legszebbje között.

A döntőbe azonban nem csak a zsűri döntése alapján lehet bekerülni, hiszen zajlik egy közönségszavazás is. Ha tehát sok ismerősödet tudod voksolásra buzdítani, szintén itt a helyed, hiszen csak rajtuk múlik, hogy eljuttatnak-e álmaid kapujába. A döntő showműsorában résztvevők egyébként felkészítő táborban tréningezhetnek majd, hogy azok is tökéletes színpadi megjelenést tudjanak hozni, akiknek ebben még nincs gyakorlatuk. Ebben olyan ismert nők segítenek majd, mint Kárpáti Rebeka, Köllő Babett és Tótpeti Lili.

Legyen szó rólad, a barátnődről, vagy a családtagodról, mindenki számára van hely a Tündérszépeken, aki elmúlt már 18 éves, de még nem töltötte be a 36-ot. Ne habozz tovább, csatlakozz hozzánk. Az időd fogytán van, de még mindig van esélyed a  részvételre! Ne hagyd ki ezt az alkalmat, és mutasd meg a világnak, hogy mi az igazi szépség!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában