Ablakinvest Kft. cégprofil

Cégadatok

Ablakinvest Kft.
Mészáros L. u. 13.
Győr

Telefon: 96/828-050
Honlap: http://ablakinvest.hu/


Cég leírása:

Az ABLAKINVEST több,  mint 28 éves szakmai tudásra épülő vállalat. Az állandó újítások, technikai fejlődések, az alapanyagaink minőségének kiváló szinten tartása kulcsszerepet játszik abban, hogy megtarthassuk pozíciónkat működési területeinken.

Az ABLAKINVEST vállalati kultúrája nagymértékben hozzájárul a cég sikereihez. Ennek a kultúrának központi elemei értékeink: gyorsaság, rugalmasság, hatékonyság, megbízhatóság, vezetői kvalitások, feddhetetlenség, etikus magatartás.

Cégünk tőkeerős és adósságmentes, alapanyagainkat előre fizetjük,  így hosszú távon is biztosan számíthat ránk. Dolgozóink több, mint 210.000 db nyílászáró beépítésének a tapasztalata, és a cégvezetés mérnöki-  és gazdasági végzettsége garantálja a folyamatos minőséget és a kiváló ár-érték arányt, egy szóval: ABLAKINVEST!

Az ABLAKINVEST- nél kitüntetett figyelmet szentelünk dolgozóink képzésére, mivel ez a kulcsa annak, hogy megrendelőink mindig, minden körülmények közt szakmailag és műszakilag is kifogástalan minőségű terméket kapjanak, illetve szolgáltatásban részesüljenek!

Vásárlóink visszajelzései alapján rendkívül fontosnak érezzük, hogy kizárólag olyan minőségi termékekkel dolgozzunk, melyekre büszkén használhatjuk a : ABLAKINVEST terméke” jelzőt!

Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük!

Várjuk bemutatótermünkben!



A(z) Ablakinvest Kft. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre