Schneider Óra-Ékszer cégprofil

Cégadatok

Schneider Óra-Ékszer
Hunyadi J. u. 24.
Sopron

Telefon: 30/1902-508
Honlap: http://www.schneiderora.hu


Cég leírása:

Schneider Óra- Ékszer – Az innovatív mûhely tradíciókkal

Minõségi óra-, ékszerjavítás és értékesítés 1972 óta.

 

 

A szakmai igényességre, a mesterségbeli tudásra alapozva fejlesztette valamikori javító mûhelyét kisebb óra-és ékszer üzlethálózattá Schneider István aranykoszorús órásmester. Az immár negyven éves hagyományokat új szolgáltatásokkal ötvözte, illetve kereskedelmi tevékenységgel bõvítette. 2002-tõl cégvezetõként a fia vette át az üzleti tevékenység operatív részét.

 

A patinás hangulatot idézõ Erzsébet utcai üzlet évtizedekig csak órásmûhelyként mûködött. Idõközben jó ízléssel megálmodott korszerû óra-és ékszerüzletté formálódott, ahol a hagyományos és új szolgáltatásokra egyaránt igény van. A Schneider Óra- Ékszer Kft. azonban belvárosi üzletének fejlesztésével nem állt meg a növekedés útján, 2004-ben a Sopron Plazaban, majd 2007-ben az Alphapark nevû bevásárlóközpontban nyitott szaküzletet.

 

A családi vállalkozás üzlethálózatának bõvítésén túl mindig is nagy figyelmet fordított a szolgáltatások magas színvonalára. Ennek jegyében mûhelyüket a 2008-ban indult fejlesztéseknek köszönhetõen mára az ország egyik legkorszerûbb órajavító mûhelyévé fejlesztették. Többek között minden szakmai igényt kielégítõ nyomáspróbáló berendezéssel bõvítették eszközparkjukat, melynek eredményeként a vízhatlan órák ellenõrzése a legmodernebb technika segítségével történik mûhelyükben, illetve új tisztító és mosó berendezések, egyéb mûszerek beszerzésére is sor került. Ezt követõen pedig az Új Széchenyi Terv keretében olyan magas technikai színvonalú óravizsgáló mûszer beszerzésre került sor, amely nemcsak a hazai, de még a tõlük nyugatabbra lévõ órajavító mûhelyekben is csak ritkán lelhetõ fel. Az új technológiák alkalmazását szintén fontosnak tartják, így csupán egy példa, hogy a vízhatlan órák üvegragasztásánál a hagyományos technológiát az elmúlt években felváltotta egy annál korszerûbb, úgynevezett UV-technológiás eljárás.



A(z) Schneider Óra-Ékszer állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre