Junkerwerk Linder GmbH + Co. KG. Magyarországi Fióktelepe cégprofil

Cégadatok

Junkerwerk Linder GmbH + Co. KG. Magyarországi Fióktelepe
Alkotmány u. 13.
Mosonmagyaróvár

Telefon:
Honlap: http://www.junkerwerk.de/hu/


Cég leírása:

A Junkerwerk szenvedély, tapasztalat és innováció. A saját fejlesztésű eljárásunknak köszönhetően új utakat nyitottunk a PE habanyag feldolgozásában. Komplex, háromdimenziós – majd minden kívánságnak megfelelően tudjuk a PE-habanyag igényeket megvalósítani, e területen szerzett kerek 40 éves tapasztalattal alátámasztva.
 
A tradíciót a modern vállalkozással kötjük össze. 1887 óta az evő-és vágóeszközeiről híres városban, Solingenben a Linder család által alapított Junkerwerk cég az elmúlt négy évtizedben piacvezető céggé vált az autóiparban használt PE habanyag területén, de érdekes megoldások tárházát kínálja a sport/szabadidő, orvosi technika és az építőipar területén is. 
 
Ennek megfelelően igényességünk a minőséget, termékeinket és alkalmazottainkat illetően magas szintű. Mint polgárokat, alkalmazottaink sorsát a szívünkön viseljük. Úgy ismernek bennünket, mint egy csapatot és mi magunkat is csapatként kezeljük, melyben minden egyes dolgozónk kincset ér. Így tudtunk egy motiváló munkalégkört kialakítani, melyben mindannyian büszkék vagyunk a Junkerwerk vállalat értékeire: struktúra, rend, minőség és igényesség termékeink iránt.


A(z) Junkerwerk Linder GmbH + Co. KG. Magyarországi Fióktelepe állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre