Ed Home Kft. cégprofil

Cégadatok

Ed Home Kft.
Práter u. 59.
Budapest

Telefon:
Honlap: http://edhome.hu/


Cég leírása:

Az Edhome kft 2013 –ban alakult fiatal vállalkozás, két tulajdonosa azonban sokéves tapasztalattal rendelkezik az építőipar területén. Egyikük építésvezető és tervező múlttal rendelkezik, másikuk pedig széleskörű ismereteket szerzett a kereskedelem különböző területein, valamint olyan építőipari tevékenységekben mint a tetőfedés, szigetelési munkák, és széleskörű felújítási munkálatok.

 A kft fiatalos modern stílust képvisel az építőiparban, amivel hamar felhívta magára a figyelmet a vásárlók körében. Célunk kiváló ár-érték arányú praktikusan kialakított életterek kivitelezése, modern, letisztult, kényelmes otthonok építése. Ebben segítségünkre vannak megbízható partnereink, mind a beszállítók és a szakemberek személyében.

Fő profilunk a generálkivitelezés, választhat típusházaink közül, vagy társasházi lakásainkból, de egyedi elképzeléseket is megvalósítunk.

Forduljon hozzánk bizalommal ha tervezéssel, engedélyeztetéssel, belsőépítészettel és lakberendezéssel, kertépítéssel, tetőcsere-felújítással, gépi földmunka és bontással, hitelügyintézéssel kapcsolatos segítségre van szüksége.



A(z) Ed Home Kft. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre