Megduplázná az iparűzési adót a Fidesz-KDNP jelöltje

2024.04.28. 17:03

Grezsa István cégeket csábítana Vásárhelyre

Az iparűzési adó megduplázását ígéri Grezsa István. A Fidesz-KDNP hódmezővásárhelyi polgármesterjelöltje most el is mondta, mindezt hogyan lehet megvalósítani.

Delmagyar.hu

Grezsa István szerint több vállalkozás és cég kellene Vásárhelyre. Fotó: Grezsa István Facebook-oldala.

 Azt szeretném, hogy több vállalkozás, több cég legyen a városban, mert akkor több bevétele lesz a városnak. Tehát nem lesz semmilyen adóemelés

 – írta közösségi oldalán Grezsa István. Kiemelte, elképzelése megvalósításához nem szükséges semmiféle új adónem, így a magánszemélyeknek sem kell attól aggódnia, hogy például ingatlanadót vetne ki megválasztása esetén. Azt mondta, az iparűzési adóbevétel növelését úgy lehet biztosítani, hogy a jelenlegi vállalkozások hatékonyság növelése mellett új ipari beruházásokat csábítana Vásárhelyre.

Mint beszámoltunk róla, a Fidesz hódmezővásárhelyi szervezete április 11-én jelentette be, hogy Grezsa István lesz ismét a párt polgármesterjelöltje. A 62 éves, tősgyökeres hódmezővásárhelyi háziorvos lapunknak korábban elmondta, a mostani a választás tétje az is, hogy ki tudjuk-e Hódmezővásárhelyt tolni a sötét zsákutcából.

Az a hangnem és megosztottság, ami itt eluralkodott, nem egy fejlődő, gyarapodó város benyomását kelti, hanem a pusztuló városét. Az elmúlt hat évben itt soha nem esett szó a jövőről, még 5-10 éves távlatban sem 

– közölte Grezsa, aki ezen is szeretne változtatni.
 

 

Képalá: Grezsa István szerint több vállalkozás és cég kellene Vásárhelyre. Fotó: Grezsa István Facebook-oldala.


 


 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában