Szerdán is akadt bőven dolguk a tűzoltóknak

Delmagyar.hu

Képünk illusztráció.

Az erdő aljnövényzete égett szerdán délben Ásotthalom külterületén. A ruzsai és a szegedi hivatásos, valamint a mórahalmi és az ásotthalmi önkéntes tűzoltók érkeztek a helyszínre, közös erővel fojtották el a lángokat. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Egy fa lehasadt ága veszélyeztette a közlekedőket szerdán Szegeden, a Budapesti körúton. A lakossági bejelentést követően a szegedi hivatásos tűzoltók rövid idő alatt elvégezték a műszaki mentést.

Úttestre dőlt egy nagy méretű fa szerdán Ruzsa és Üllés között, az 5433-as úton. A szegedi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel végezték el a műszaki mentést, személyi sérülés nem történt.

A füves, nádas terület égett szerdán Szatymaznál, az 5-ös főút mellett, mintegy 2500 négyzetméteren. A szegedi hivatásos és a sándorfalvi önkéntes tűzoltók rövid idő alatt elvégezték az oltást, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem okozott komoly károkat a környezetben.

Épületre hasadt egy fa szerdán egy mórahalmi tanyán. A település önkéntes tűzoltói motoros láncfűrésszel távolították el az ágat, az eset során nem sérült meg senki.

Baleset történt szerdán éjjel az M5-ös autópályán Szegednél. Autót szállító kisteherautóba csapódott egy kisbusz, a szállított jármű átrepült a szemben haladó pályatestre. A kisteleki és a szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd az autópálya szélére vontatták a roncsokat. A kisteherautó által vontatott tréler a szalagkorlátok közé szorult, a tűzoltók csak a korlátok szétszerelése után tudták kiszabadítani. A balesetben tizenegy ember volt érintett, közülük ketten megsérültek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában