Kocsárdi Dávid Mátét gyanúsítják a szentesi gyilkossággal, elfogatóparancsot adtak ki ellene

Farkas Sándor országgyűlési képviselő, agrárminiszter-helyettes reméli, mielőbb elfogják a szentesi gyilkosság gyanúsítottját és megkapja a méltó büntetését. Azt agrárminiszter-helyettes osztozik az áldozat családjának gyászában.

Kovács Erika

Néhány napja még eltűnt személyként keresték a 21 éves szentesi fiatalt, Kocsárdi Dávid Mátét, mostanra azonban kiderült, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság a nyomozás során beszerzett bizonyítékok alapján őt gyanúsítja az április 25-i szentesi gyilkossággal. Mint arról lapunk is beszámolt, a József Attila utca 12. szám előtti meggyilkoltak egy 52 éves helybéli nőt. Kocsárdi Dávid Máté szentesi lakos ellen a rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki. A gyanúsított 21 éves, körülbelül 175 cm magas, vékony testalkatú, rövid, barna hajú, ovális arcú. A bűncselekmény elkövetésekor sötét melegítő nadrágot, fekete kapucnis pulóvert és vörös dzsekit viselt, egy fekete Neuzer férfi vázas kerékpárral közlekedett. Állítólag az áldozat korábban a főnöke volt.

Az is napvilágot látott, hogy Kocsárdi Dávid Máté Farkas Sándor országgyűlési képviselő, agrárminiszter-helyettes távoli rokona, akivel a politikus nem áll semmilyen személyes kapcsolatban.

Az agrárminiszter-helyettes az ügyről nyilatkozott a cs3.hu internetes portálnak.

Mivel a tragédia a József Attila utcához közel történt, még aznap este átadtuk a rendőrségnek a Fidesz iroda biztonsági kameráinak a felvételeit, amelyeken látszódik az utca egy része, remélem tudtuk segíteni a nyomozást. Habár testvérem révén rokoni szál fűz a feltételezett elkövetőhöz, nem tudok többet, mint a közvélemény. Bízom a rendőrség munkájában, hogy mielőbb megtalálják az elkövetőt és tettének megfelelő ítéletben részesítik. Osztozom az áldozat családjának gyászában

 – nyilatkozta a hírportálnak Farkas Sándor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában