Leier City Center cégprofil

Cégadatok

Leier City Center
Baross G. u. 42.
Győr

Telefon:
Honlap: http://www.leieringatlan.hu/leier-city-center


Cég leírása:

A Győr központjában elhelyezkedő egykori Frigyes Laktanya területe Leier City Center néven született újjá. A város új, exkluzív üzleti- és lakó negyede az autóbusz-pályaudvar, a vasútállomás és a Városháza szomszédságában, a Baross híd lábánál helyezkedik el. A történelmi épületegyüttes Győr belvárosától öt perc sétára, kellemes, zöld környezetben fekszik.

A közel háromhektáros területet 2005-ben vásárolta meg a Leier cégcsoport, és fogott hozzá a 19. század végi, erősen leromlott állapotú műemlék épületek felújításához. A Leier Cégcsoport vállalta, hogy a terület hasznosításának első lépéseként a lepusztult romépületeket újítja fel, és az üres területek beépítését csak a rekonstrukció után kezdi meg. A több mint 23.000 négyzetméternyi, teljes felújításon átesett és átadott épületegyüttest a minőség és az elegancia jellemzi.

A vegyes funkciójú presztízs-beruházás részeként „A" kategóriás irodák, exkluzív lakások, üzlethelyiségek, vendéglátó- és szolgáltató egységek, belső díszpark, valamint egy 300 férőhelyes, nyilvános mélygarázs épült. Jelenleg egy felújítás alatt álló, 1600 m2-es műemléki épület, valamint a hozzá csatlakozó közel 1000 m2-es modern, új építésű bővítmény várja bérlőjét, illetve, további, összesen kb. 3600 m2-nyi új terület építhető a telekre, melyet akár konkrét bérlői igényre szabva épít meg a beruházó. A  komplexumban helyet kaphatnak irodák, lakások,  szálloda, étterem ill. kereskedelmi-és szolgáltatóegységek.

A vegyes funkciónak köszönhetően a Leier City Center szerves részévé vált a városi élet mindennapjainak: korábbi zártsága feloldásra került és átjárhatóvá vált Győr lakossága és a turisták számára, illetve csatlakozik a város fő közlekedési útvonalaihoz. A gyalogos forgalom számára megnyitott Leier City Center új városrészként, szorosan kapcsolódik Győr belvárosához. A Leier City Center ideális helyszín mindazok számára, akik kedvelik a klasszikus es a modern stílus minőségi ötvözését és egyedi, kifinomult, ugyanakkor a XXI. századi elvárásoknak megfelelő színvonalas helyet keresnek.



A(z) Leier City Center állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre