ACSG Elektronikai és Kereskedelmi Kft. cégprofil

Cégadatok

ACSG Elektronikai és Kereskedelmi Kft.
Tibormajori út 1.
Győr

Telefon:
Honlap: http://www.acsg.hu/


Cég leírása:

Üzemünk Észak- Nyugat Magyarországon található a Győri Ipari Parkban, közel Ausztria és Szlovákia hátárához, az autópálya mellett, így rendkívül jól megközelíthető. Cégünk 2005-ben alakult, amely kábelkonfekcionálással, részegység összeszereléssel és egyedi vevői igények fejlesztésével foglalkozik. Tulajdonosaik a mai napig aktív résztvevői a cég működésének, így garantálva a minőséget és megbízhatóságot vevőnk részére.

 

Többéves fejlődésünk során, folyamatos növekedést is tudhatunk magunkénak, amellett, hogy több elektronikai területen is kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtottunk partnereink számára. Cégünknek különösen fontos, hogy minden termékünk és szolgáltatásunk a legmagasabb színvonalú legyen, így kielégítve vevőink igényeit. Ennek megfelelően ésszerű tervezést, egyedi megoldásokat biztosítunk partnereink számára, a legjobb piaci ár megtartása mellett. A legjobb piaci árat kihasználva, több ezer különböző kábel és vezeték alapanyagból, csatlakozóból dolgozunk projektjeinkhez, amely révén vevőink is profitálnak és versenyképesek lesznek a piacukon.

 

Kollégáinkat folyamatosan képezzük, gépparkunkat az adott technológia keretében fejlesztjük, hogy a műszaki és technikai felkészültségünk mindig a legmagasabb színvonalú legyen, így biztosítva a mindenkori minőségi gyártást. Mindemellett, modern vállalatirányítási rendszer áll rendelkezésünkre az üzemi folyamatok lekövetésére és dokumentálására, amelyet jól képzett szakemebereink irányítanak és tartanak kézben. Ezen előnyöket kihasználva az ACSG nemcsak egyedülálló, de egyben a leghatékonyabb cég is a kábelkonfekcionálás területén.



A(z) ACSG Elektronikai és Kereskedelmi Kft. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre