Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. cégprofil

Cégadatok

Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft.
Lucsony u. 24.
Mosonmagyaróvár

Telefon:
Honlap: http://www.mtki.hu/


Cég leírása:

Cégünk, a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft., amelyet Magyar Királyi Tejkísérleti Állomás néven 1903-ban alapítottak Mosonmagyaróváron, ma Magyarország egyik legpatinásabb élelmiszeripari kutató- fejlesztő és szolgáltató Intézete. Célunk és feladatunk megalakulásunk óta változatlanul a tejgazdaság, a tejtermelés, a minőségi tejtermék fejlesztése, valamint az élelmiszer-minőség és az élelmiszer-biztonság fejlesztése, az élelmiszergazdaság erősítése. 

A Magyar Állam tulajdonában lévő 110 éves Intézet az 1990-es évek elejétől folyamatosan alakította és alakítja ki azt az üzleti szemléletet és azt a tevékenységi körét, amely az elhivatott, szakmailag felkészült szakembergárdájával kompetens partnerré teszi a hazai és a külföldi élelmiszergazdaságokban tevékenykedők számára. Intézetünk az 1940/1950-es évekig visszamenőleg rendelkezik a legismertebb hazai és nemzetközi szakmai folyóiratokkal. A ma közel 70 főt foglalkoztató Intézet gazdasági társaságként, piacorientált szemléletével, az innovációba vetett hitével, a jól megválasztott kutatási és termelési tevékenységnek, valamint laboratóriumi szolgáltatásainak köszönhetően eredményesen működik. Tevékenysége ma meglehetősen sokrétű, messze túlmutat a tejgazdaságon. 

Kiemelt tevékenységi területeink:

  • Tejipari gyártmány és gyártásfejlesztés
  • Funkcionális egészségvédő élelmiszerek fejlesztése
  • Élelmiszerek, takarmányok, étrendkiegészítők és gyógyszerek változatos alapanyag-, félkész- és késztermék vizsgálata
  • Természetes élelmiszeripari adalékanyagokat gyártó cégek képviselete, termékeik forgalmazása
Az Intézet vezetése és valamennyi dolgozója elkötelezett a gyors és pontos munkavégzés mellett, és a kiemelkedően igényes, megbízható szakmai színvonal mellett.


A(z) Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre