Gebrüder Weiss Honold Kft. cégprofil

Cégadatok

Gebrüder Weiss Honold Kft.
Éger u.
Mosonmagyaróvár

Telefon:
Honlap: http://www.gw-world.hu/


Cég leírása:

A Gebrüder Weiss közel 6000 munkatársával, 150 saját tulajdonú telephelyével és 1,28 milliárd eurós éves forgalmával (2015) Európa vezető szállítmányozási és logisztikai vállalatai közé tartozik.

A vorarlbergi Lauterachban székelő Gebrüder Weiss Holding AG égisze alatt a vállalkozás fő üzletágai: közúti szállítmányozás, légi és tengeri szállítmányozás, valamint a logisztika mellett egy sor speciális megoldás illetve leányvállalat – ezek közé tartozik többek között az x|vise nevű logisztikai tanácsadó cég, a tectraxx (csúcstechnológiás vállalatok specialistája), az inet-logistics (TMS szállítmányozási ügyviteli szoftvermegoldások), a dicall (telefonos szolgáltatások, tanácsadás, telemarketing), a Railcargo (vasúti fuvarozás) és a Gebrüder Weiss csomagszolgálat. Ennek a kombinációnak köszönhetően gyorsan és rugalmasan tudunk reagálni az ügyfelek igényeire.

A családi vállalkozás, amelynek története több mint 500 évre tekint vissza, számos ökológiai, gazdasági és társadalmi intézkedésével ma is a fenntartható gazdálkodás éllovasának számít.
 


A(z) Gebrüder Weiss Honold Kft. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre